Agreati la nivel national

Despre IGF Expert Consult ipurl

IGF EXPERT CONSULT este organizata sub forma de societate profesionala unipersonala cu raspundere limitata si este membra a Uniunii Nationale a Practicienilor în Insolventa fiind inscrisă in Registrul Formelor de Organizare la numarul 11-0211 din lista practicienilor.

Impreuna cu colectivul pe care il coordoneaza, asociatul unic Gheorghe Ionescu a desfasurat activitati specifice de administrare, reorganizare si lichidare judiciara de la data de 01.10.2004, data de la care a fost desemnat ca administrator/lichidator judiciar in diverse cauze.

In prezent societatea are in portofoliu un numar de peste 250 de societati comerciale, agricole, asociatii familiale, etc.

In acest fel, prin activitatea desfasurata, s-a acumulat o experienta deosebita pentru derularea procedurilor de insolventa in activitatea de administrator/lichidator judiciar desemnat in baza Legii 85/2006, in timp formandu-se un colectiv de profesionisti cu atributii specifice derularii tuturor aspectelor legate de procedura insolventei, toate dublate si de un suport logistic adevcat.

Societatea este activa inca din anul 2004 in domeniul administrarii si lichidarii judiciare de societati comerciale, cu o bogata experienta in acest domeniu si isi propune oferirea de servicii de restructurare, insolventa si faliment mediului de afaceri, partenerilor sociali, cat si membrilor societatii civile.

Capitalul social al IGF EXPERT CONSULT ipurl este de 115.630 lei si apartine unicului asociat Gheorghe Ionescu

faliment, lichidare, insolventa, reorganizare,faliment, lichidare, insolventa, reorganizare

Istoria noastra

De la infiintare pana in prezent (mai mult...)

2004 - s-a infiintat IGF EXPERT CONSULT SRL.

2006 - s-a infiintat IGF EXPERT CONSULT IPURL care este succesoarea de drept a IGF EXPERT CONSULT SRL prin transformarea in baza prevederilor OUG nr. 86/2006 modificata si aprobata prin Legea nr. 254/2007.

faliment, lichidare, insolventa, reorganizare,faliment, lichidare, insolventa, reorganizare

Echipa Noastra

Colectivul IGF Expert Consult ipurl (mai mult...)

  • Oferim solutii dinamice si specializate în rezolvarea diferitelor cazuri de insolventa, si sau de preventie a acesteia, avand la baza o echipa cu o vasta experienta in domeniu.
  • Echipa este formata din unsprezece membri, printre care se regasesc avocati, economisti, evaluatori si experti contabili, care prin cunostintele şi abilitatile lor isi aduc aportul la buna desfasurare a activitatii.

faliment, lichidare, insolventa, reorganizare,faliment, lichidare, insolventa, reorganizare

Date Contact

Telefon:
0757 011 200
Email:
office@igfexpert.ro                            igf_expert@yahoo.com

Oferte Speciale !

Nu ratati licitatiile la care pretul de pornire este mult redus fata de pretul de evaluare.
Oferta 1 - Oferta 2


Consiliere in insolventa

Aveti intrebari? Suntem la dispozitia dumneavoastra.